Sunday, October 9, 2011

Vectorised Portrait


Jeevanathan


Hardi Jaafar


Mohd Amirulhadi Zainal


Mohd Safee Sali

Ini adalah hobi baru aku. (aku taktau apa namanye) Saje nak cube benda baru. Bukan niat nak meniru, tapi aku teruja dengan karya Stanley Chow ni. Lagipun stroke aku lain sangat kalau nak dibandingkan dengan die punye yang gempak tu. Memula nampak macam senang, tapi bile dah start buat, rase macam nak baling je mouse ni. Tetibe je terasa nak pakai Pen Tablet macam Abg Haris.

Ini adalah hasil yang aku dapat pada awal percubaan. Target aku nak lukis semua player Selangor sebelum 10.10.2011, tapi tak kesampaian sebab keje tetibe je menimbun. Insyallah aku akan try lengkapkan semua player Selangor nanti dan aku akan memperkemaskan lagi hasil keje aku.

Kepada adik beradik aku, gambar korang semua dalam proses. Dan kepada kawan², gambar korang aku bole lukiskan, tapi...........

2 comments:

  1. hoho terbaek!!pakai illustrator ea..

    ReplyDelete
  2. 100% Adobe Illustrator + Optical Mouse

    ReplyDelete